Promóció

A régi-új kövekből gyúrt balatonfüredi Anna Grand Hotel más, mint mások

2017. november 14. kedd - 09:00 / Promóció
 •    

Műemlék épületként kiemelkedik Balatonfüred szálláshely-kínálatából, és ahogy minden jó helynek van története, úgy az Anna Grand Hotel is magán hordozza az elmúlt 200 év történelmi eseményeit.

Balatonfüred az 1800-as években, a reformkorban indult fejlődésnek, és mára Magyarország egyik leglátogatottabb üdülőhelyévé vált kulturális és építészeti öröksége, festői környezete, enyhe szubmediterrán klímája miatt.

A beruházás során az Anna-bálok épületében a műemléki értékek megőrzése mellett a reformkor szellemét kívántuk visszahozni, és ezzel párhuzamosan egy, a mai kor követelményeinek megfelelő szállodát kialakítani. A szállodában a műemléki értékek megőrzésével többek között helyet kapott az 1200 négyzetméteres wellness-részleg szaunavilággal, thai masszázs-szalonnal, beauty részleg, bowlingpályák, borozó, kávéház és cukrászda, étterem, vitális tér terápián alapuló Biomed gyógyszalon.

Anna Café

A hotel az országos ismertségét többek között annak köszönheti, hogy minden évben itt rendezik meg az Anna-bált, mely 2017-ben már a 192. alkalommal került megrendezésre. Látogassák múltidéző és nagyon is jelenkori kulturális programjainkat, koncertjeinket, színházi előadásainkat, elevenítsük fel együtt a régi bálok hangulatát!

Ha pedig nem nyaraláshoz, pihenéshez keres helyszínt, akkor is a legjobb helyen jár.

15698422775_77894606a9_k

Az Anna Grand Hotel étterme és kapcsolódó árkádsora kitűnő helyszíne nagyszabású esküvői fogadásoknak, vacsoráknak. A 200 éves műemlék épületben található bálterem és az alatta elhelyezkedő patinás étteremben 150-200 fős ültetett fogadásokra van lehetőség, a bálteremben szervezett esküvők során a menyasszonyok igazi bálkirálynőnek érezhetik magukat életük legboldogabb napján.

Díszterem_óarany1

Exkluzív, családias balatonfüredi esküvőjének helyszíne az Ipoly Residence Executive Hotel Suites, ahol a víz közeli, nyugodt környezet tökéletes választás egy exkluzív hangulatú esküvőre.

Az Anna Grand Hotel ideális helyszíne lehet:

 • Évzáró / évnyitó rendezvényeknek, karácsonyi partyknak
 • Klasszikus karácsonyi vacsoráknak
  (Az ünnepi és gálavacsorák helyszíne az Anna Grand Hotel étterme vagy bálterme, menüajánlataink már 6500 Ft + áfa ártól elérhetők)
 • Rendhagyó évzáró rendezvényeknek:
  40 fős borbuli Borharapó Borozónkban 40 főig

  Kanapék, snackek, hidegtálak, sós sütemények, pálinkák és borok széles választékával)
  Pool Party – “nyári hangulat a hideg télben”

  (koktélbárral, DJ-vel és szaunaceremóniákkal)
  Bowling-buli 35 főig

  Koktélokkal és bowlingpálya-használattal

Minden helyszín igénybe vehető kizárólagosan, wellness részlegünket 20:00 órától tudjuk biztosítani.
Minden program előtt kérhető fáklyás reformkori séta forralt borral gyalogosan vagy segway háton.

Anna Café2

Jutalmazza meg munkavállalói lojalitását, és ösztönözze dolgozóit 1 vagy 2 éjszakás, illetve napi utalványainkkal az Anna Grand Hotelben vagy a Hotel Ipoly Residence-ben

Tekintsék meg ajánlatainkat honlapunkon: www.annagrandhotel.hu

annagrandlogo

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor