A vállalkozásoknak is nagy üzlet lehet a deviza

2012. szeptember 03. hétfő - 14:55 / hirdetés (x)-2
  •    

A kis- és középvállalatok számára komoly lehetőségek rejlenek az online devizapiaci és a CFD-kereskedelemben. Ahhoz azonban, hogy ezeket ki tudják aknázni, meg kell ismerniük a profitszerzési lehetőségeket, az elérhető termékeket, a különböző platformok működését, valamint pontosan ismerniük kell az ezekkel járó kockázatokat, azok felmérésének és kezelésének lehetőségeit.

Az interneten se szeri-se száma a hatalmas profittal kecsegtető hirdetéseknek és óriási befektetési sikerről szóló "beszámolóknak", miközben a veszélyekről ezek mélyen hallgatnak. A felkészületlenül piacra ugró, majd pénzüket elveszítő ügyfelek rémtörténetei pedig sokakat eltántoríthatnak az online kereskedéstől.

Az online devizakereskedelem fortélyai
Carry trade és fedezeti ügyletek
Időpont: 2012. szeptember 20.
Helyszín: Budapest, Best Western Hungária (Rákóczi út 90.)
Részvételi díj: 18.000 Ft + áfa/fő
Részvételi díj akció!
Szeptember 10-ig 50%-os kedvezményt adunk a részvételi díjból. Ennek megfelelően ebben az időszakban 18 000 Ft + áfa helyett 9 000 Ft + áfa az ár.

A megfelelő információkkal és tudással felvértezett, szakértők által segített befektetők sokkal nagyobb valószínűséggel érhetnek el sikereket saját pénzük kezelése közben, mint azok, akik egy jónak tűnő ajánlattól megszédülve gondolkodás nélkül vágnak bele az üzletelésbe.

A CFD/Forex-kereskedelem nem csak a magánszemélyek számára rejt komoly lehetőségeket. A vállalkozások a piacokon profittermelésre foghatják azokat a pénzeszközöket, amit az aktuális üzletmenetben éppen nem használnak, számláikon parkoltatnak.

A Privátbankár és a Piac & Profit közös konferenciáján szakértő előadók mutatják be a piacok működését, az elérhető termékeket, a kereskedési platformokat. A résztvevők megismerhetik a tőkeáttételes ügyletekben rejlő lehetőségeket és kockázatokat, a kockázatok kezelését, az online devizakereskedelem költségeit.

A konferencián esettanulmányok segítségével bemutatjuk a carry trade üzleteket, azokat a módszereket, amelyek exportőröknek és importáló vállalatoknak is hatékony eszközt jelentenek a devizakockázatok fedezésében, emellett gyakorlati tudnivalókat nyújtunk a számlanyitásról és a kereskedési folyamatról is. A résztvevők számára előzetes egyeztetést követően személyes konzultációt biztosítunk!

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor