Promóció

Alphagon-irodaház: az ember a középpontban

2017. november 12. vasárnap - 09:00 / Promóció
  •    

Egészségtudatos épületek, kiegyensúlyozott bérlői mix és gondosan tervezett irodaterületek teszik sikeressé a Bischoff & Compagnons ingatlanfejlesztéseit a közép- és kelet-európai régióban. A vállalat legújabb irodaprojektje, az Alphagon-irodaház 2019 második negyedévére készül el.

A Bischoff & Compagnons mindig is olyan épületek fejlesztésére koncentrált, amelyek mind használatukban, mind szolgáltatásaikban rugalmasak. Ezeket a szempontokat figyelembe véve kezdte meg a vállalat az Alphagon-irodaház tervezését, amelynek építése most kezdődik Dél-Budán.

Alphagon2_

A Bischoff & Compagnons első, a 2000-es évek elején megvalósított budapesti projektje, az Oktogon Ház is hasonló elvek alapján épült. „Számos most is az épületben lévő bérlőnk az irodaház elkészültekor költözött be, ők megértették az első osztályú irodaház koncepcióját, és teljesen elégedettek azóta is vele. Mint fejlesztők és tulajdonosok, kiegyensúlyozott bérlői mixre törekedünk Magyarországon, Szlovákiában és Ausztriában egyaránt – olyan vállalkozásokat is megcélozva, mint többek között IT-cégek vagy ügyvédi irodák, amelyek akár 155 négyzetmétertől bérelhetnek irodákat nálunk” – mondta Richard Teichmann, a Bischoff & Compagnons közép- és kelet-európai régióért felelős ügyvezetője.

Alphagon-irodaház
Exkluzív bérbeadó ügynöksége a CBRE
Telefon: +36 1 374 3040

Egészség és jólét

Az emberek életük 92 százalékát épületekben töltik, az egészség a múltban mégsem igazán volt a középpontban. Bár nincsenek pontos adataink, de az Egészségügyi Világszervezet (WHO) kutatásai szerint a modern épületek 10-30 százaléka nem nyújt egészséges környezetet a benne dolgozóknak – a szellőzés és a tisztasági színvonal alacsony, a belső szennyezettség gyakran az egészségtelen szintig emelkedik. Mára viszont egyre több bérlő szeretne közelebb kerülni a természethez, és felismeri, hogy az irodai környezet jelentős hatással bír a mindennapi élet mellett az üzleti teljesítményére is.

Alphagon_

„A Bischoff & Compagnons célja, hogy ezeket az igényeket teljesítse, nemcsak az épületek és belső tereik tervezésekor, de a mindennapi használat esetében is. Például a lépcsőházak tervezése nagyon fontos számunkra: világossá és kényelmessé szeretnénk tenni azok számára, akik a lift helyett a lépcsőket választják. Vagy például mindig arra törekszünk, hogy minél több természetes fény, illetve UV-sugárzás elleni védelem legyen az épületeinkben – és ez az Alphagon irodaház esetében is így lesz” – mondta Richard Teichmann.

A kereskedelmi ingatlanok tervezésének „puha” tényezői részei az európai tervezési gyakorlatnak – a közép-európai nagyvárosok központjaiban a közepes méretű épületek sikeresen integrálódni tudnak környezetükbe. „Városaink értékeinek megőrzése különös jelentőséggel bír a Bischoff & Compagnons-nál” – tette hozzá Richard Teichmann.

ALPHAGON_LOGO_rgb_

A Bischoff & Compagnons
A Bischoff & Compagnons önállóan és vegyesvállalat keretében is tervez, illetve megvalósít ingatlanberuházásokat. A cég alapvetően a kereskedelmi ingatlanpiacon (irodaházak, szállodák stb.) tevékenykedik, elsősorban Németországban, Ausztriában és az ezekkel határos közép- és kelet-európai országokban, így Magyarországon is. A berlini központ mellett önálló helyi vegyesvállalatai révén jelen van Bécsben, Budapesten és Pozsonyban. A budapesti irodát 1999-ben alapították.
Cégvezetés & irányítás
Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor