Promóció

Töltési megoldások újratöltve

2018. április 11. szerda - 09:30 / piacesprofit.hu
  •    

Felfokozott mindennapjainkban egyre több műszaki eszközt (nyomtató, tablet, telefonok, számítógépek stb.) használunk otthonainkban és munkahelyünkön is. Ezek töltése, elhelyezése minden felhasználó számára folyamatosan megoldandó feladat a lakás és az iroda számos pontján. Erre kínál a Legrand számos megoldást minden korosztály számára.

A tradicionális elosztósoraink mellett – fehér, kapcsolóval ellátott, falra és asztalra szerelhető, vezetékes és vezeték nélküli, 3, 4, 5 vagy 6 csatlakoztatási lehetőséggel szerelt, túlfeszültség-védelemmel ellátott kivitelek – az új trendeknek megfelelően modernebb, több funkcióval ellátott változatok is megtalálhatók a kínálatunkban. Jó hír a High Tech design rajongóinak: az eddigi hagyományos választékunk legtöbb tagja fekete színben is elérhető az új tagok mellett.

fekete elosztók

Elosztótornyaink mind az otthoni, mind az irodai környezetbe tökéletesen illeszkednek. Túlfeszültség-védelemmel ellátottak, forgatható – használatnak megfelelően – a testük, és elérhetők fekete és fehér-szürke színekben is. Az elosztósor rendelkezik közvetlen USB töltési ehetőséggel is a csatlakozóaljzatok mellett, így még több eszköz egyidejű töltését teszi lehetővé, illetve rendelkezik indukciós töltős (Qi indukciós töltési technológiával felszerelt telefonokhoz), valamint WI-FI jelerősítős funkcióval is.

elosztótorony indukciós töltővel

Utazáshoz ajánljuk a következő multifunkciós csatlakozóaljzatunkat: kis helyet foglal el táskánkban, túlfeszültség-védelemmel ellátott – így a rácsatlakoztatott eszközöket (telefon, laptop) is védi –, ami idegen hálózatok esetében nagyon hasznos tud lenni. 2 USB-A csatakozási lehetőséggel rendelkezik, a töltés mellett csúszásmentes kivitelének köszönhetően a telefon tárolására is alkalmas a töltése közben.

4az1ben UBS töltők

Az egyedi megoldások kedvelőinek az asztalba, bútorokba szerelhető indukciós töltőt javasoljuk. Az energiaátvitelhez elegendő a készüléket a töltő felületére helyezni, így ez a kivitel elegáns (vezetékek nélküli), kényelmes és praktikus, egyre több szállodában, étteremben is szívesen alkalmazzák.

asztalba süllyesztett

Manapság a kapcsolók is új felhasználási, töltési megoldásokat kínálnak:

egymás mellé tehetők (sorolhatók) a csatlakozóaljzatok (konnektorok) és az USB töltőaljzatok is, többféle színben, formavilágban, anyagban (fa, bőr, fém, pocelán, üveg stb.) illeszkednek a kívánt enteriörhöz. Ezek célja is a különböző helységekben (konyha, hálószoba, nappali, fürdőszoba stb.) használatos eszközök rendszeres töltési lehetőségének biztosítása, ötvözve az elképzelt designnal és a kiváló minőséggel.

sorolható szerelvényes töltők

Bővebb információ: www.legrand.hu

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor