akció

akció, karácsony, karácsonyi szezon, marketing tippek, marketingkampány, remarketing

A cégvezetőknek most kezdődik a karácsony

odora

Vigyázz, kész, karácsony! Nem, nem őrültünk meg, tegnap már láttunk szaloncukrot az egyik szupermarketben… Aki nagyot akar szelni a karácsonyi tortából, mondhatni a 24. órában van. Mert a tervezést, a felkészülést van aki már májusban kezdi.

Tovább olvasom »
akció, e-kereskedelem, felhasználói élmény, házhozszállítás, internetes kerskedelem, internetes vásárlás, jövő, logisztika, ügyfélélmény, vásárlói hűség

Ettől döglik a légy a neten

Timár Gigi

A jövőben talán már meg sem kell rendelnie a vevőnek a termékeket ahhoz, hogy leszállítsunk – az okoseszközök intézik majd a dolgot. Egyelőre viszont a jó sztorik mellett a jó akciók és a gyors szállítás az, ami hoz a konyhára. Az internetes vásárlás napja apropóján lássuk a legforróbb online kereskedelmi trendeket!

Tovább olvasom »
akció, akciózás, árazás, árleszállítás, marketing, marketing tippek, üzleti stratégia

Ne a legolcsóbbak legyünk, hanem a legdrágábbak

kfarkas

A legolcsóbbnak lenni könnyű a piacon, de az esetek kilencven százalékában ez a stratégia nem működik. Ezért inkább azt kell megcéloznia egy cégnek, hogy a lehető legdrágább legyen, mégis őt válasszák a fogyasztók, ügyfelek – hangzott el a Piac&Profit konferenciáján.

Tovább olvasom »
adózás, akció, költségcsökkentés, nyereményjáték

Csak óvatosan a nyereményjátékkal

piacesprofit.hu

Sok vállalkozás hirdet nyereményjátékokat, vetélkedőket, hogy népszerűsítse a termékeit. Csakhogy a vetélkedő kiírásánál a legtöbb társaság nem veszi figyelembe, hogy a jól csengő, vásárlásösztönző akciók milyen adóterheket róhatnak a társaságra – figyelmeztetett a Mazars.

Tovább olvasom »
adásvétel, adásvételi szerződés, akció, árajánlat, árazás, értékesítés, jogi kisokos, leárazás

Mindig a kiírt ár az igazi?

piacesprofit.hu

Előfordul, hogy egy meghirdetett akciónál némi kavarodás történik, és az adott termék a boltban több különböző áron is fellelhető. Vagy éppen egy fatális hiba folytán 5 forintért kerül ki egy 50 ezret érő termék. Mennyiért kell eladni a terméket? És mit kérhet a vevő? Jogi szakértőnk segít!

Tovább olvasom »
akció, árleszállítás, jogi kisokos, online vásárlás, tisztességes üzlet

Különleges akciók, árleszállítások? – Ne hagyjuk magunkat átverni!

piacesprofit.hu

A gyilkos árversenyben se szeri, se száma a különböző árleszállításoknak és akcióknak, amelyek keretében ténylegesen vagy látszólag jelentősen a normális ár alatt vásárolhatunk. Nem minden ajánlat olyan jó azonban, mint amilyennek elsőre látszik, és vannak, akik a vásárlók kihasználására törekednek látszólagos kedvezményekkel. Mit tehet a fogyasztó, akit átejtettek? Szakértőnk segít!

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor