konfliktuskezelés

beosztott, céges kommunikáció, cégvezető, konfliktuskezelés, munkahelyi konfliktus, munkahelyi stressz, munkaidő beosztás, szerepkörök

A konfliktuskezelés hallgatással kezdődik

piacesprofit.hu

A legtöbb ember nem szereti a konfliktusokat, viszont azok elkerülése még nagyobb nehézséget okoz. Mind a munkahelyi, mind a személyes problémák és nézeteltérések megfelelő kommunikációval kezelhetőek, de egyáltalán nem mindegy, hogyan! Íme, 4 tipp Debra Bentontól, az Entrepreneuer.com szerzőjétől.

Tovább olvasom »
hatékony kommunikáció, konfliktuskezelés, munkahelyi hangulat, munkahelyi konfliktus

Vita az irodában? Így kezeljük jól

odora

Elkerülhetetlen, hogy néha konfliktus, parázs hangulat legyen a munkahelyen. A hangulatot fokozhatja egy rázósabb időszak, egy váratlan helyzet, egy szoros határidő. Azonban az, hogy a konfliktus természetes, nem jelenti azt, hogy ne kéne kezdenünk vele valamit.

Tovább olvasom »
hatékony kommunikáció, jó vezető, konfliktus, konfliktuskezelés

Balhé az irodában? Így kezeljük jól

odora

Talán meglepő, de nem az a legjobb munkahely, ahol egyáltalán nincs konfliktus, hanem ahol jól kezelik azokat. Szakértő segítségével lássuk a legfontosabb elveket és azt, mi a vezető szerepe a munkahelyi konfliktusban.

Tovább olvasom »
konfliktuskezelés, kudarc, kudarckezelés, újrakezdés

Nem ciki újrakezdeni!

Timár Gigi

Negatív felhang kapcsolódik a magyar közgondolkodásban az újrakezdés fogalmához, mivel korábbi kudarcot feltételez. Pedig az elakadások felismerése a sikernek tulajdonképpen feltétele.

Tovább olvasom »
hatékony cégvezetés, konfliktuskezelés, szervezet és vezetés

Vállaljuk be a konfliktusokat!

piacesprofit.hu

A vezetők számára régóta jelent kihívást, hogy hogyan érhető el hatékony együttműködés a szervezeten belül. A mai gyorsan változó üzleti környezetben, ha egy vállalkozás meg akarja tartani piaci pozícióját, evidencia az ügyfél-elégedettség, a magas szolgáltatási színvonal, az innovatív jelenlét. Azonban az üzleti eredményesség növeléséhez ma már ennél több kell.

Tovább olvasom »
cégvezetés, konfliktus, konfliktuskezelés

Ne legyen mindig kedves!

piacesprofit.hu

A legtöbben azt szeretnénk, ha szeretnének, ezért a mélyen bennünk rejtező motivációért pedig sok mindent hajlandóak vagyunk feláldozni, például, hogy belemenjünk konfliktusokba. Jobban szeretünk „továbblépni”, „hagyni elülni a feszültséget”, jó csapatjátékosként dolgozunk a cégben.

Tovább olvasom »
csapatépítés, hatékony kommunikáció, konfliktuskezelés

Tippek, hogy a munkahelyi álomcsapat valósággá váljon

Sebők Orsolya

2013 biznisztrendjei között egyértelműen szerepel az együttműködések és az érzelmi intelligencia irányába való elmozdulás – szögezi le blogbejegyzésében Dianne Crampton, a vállalati csapat építésének egyik vezető észak-amerikai szakértője, a TIGERS Success Series alapító elnöke. De mit tehetnek/tegyenek az egyes szervezetek, hogy létrehozzák az együttműködésre épülő, hatékony alkalmazotti környezetet a vállalatuknál?

Tovább olvasom »
kommunikáció, konfliktuskezelés, tanácsadás

Hogyan mondjunk nemet?

piacesprofit.hu

Nincs olyan ember, aki szeretné, ha visszautasítják. Mivel ezt tudjuk, nem is szeretünk visszautasítani másokat. De legalább annyira nem szeretjük, ha nem mondunk nemet, pedig tudjuk, hogy ezt kellett volna tenni. Saját önbecsülésünk sérül, ha jobb érzésünk ellenére engedünk.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor