repülés

3d, információ, kamera, látvány, repülés

Már nem csak térkép a táj

piacesprofit.hu

Légi utasként hamarosan nem csak repülőnk térképes útját követhetjük nyomon a képernyőn, hanem tájékoztatást kaphatunk a célállomásról, az ottani látnivalókról, a szálláslehetőségekről – vagy éppen a gép alá-fölé szerelt kamera révén láthatjuk a világot.

Tovább olvasom »
csillagszóró, repülés, tűzijáték, veszélyes anyag

Megjárhatja, ha csillagszórót visz a repülőre

piacesprofit.hu

Az év végi ünnepek közeledtével egyre népszerűbbek a csillagszórók és a tűzijátékok, sokan próbálnak ilyen szuveníreket magukkal vinni egy-egy külföldi repülős utazásra. Ezek tiltott pirotechnikai eszköznek minősülnek a légiközlekedésben, ezért semmiképpen se vigyenek magukkal ilyesmit még feladott poggyászban sem.

Tovább olvasom »
biometrikus útlevél, digitalizáció, kütyük, okosóra, repülés

A légi utasok többsége bukik a kütyükre

Nagy Mariann

Nemzetközi felmérések szerint a légi utasok még több automatizálásra vágynak. Az utasok 82 százaléka szeretne az okostelefonján is elérhető digitális útlevelet, amit a legtöbb utazással kapcsolatos ügyintézés során használni szeretne. A válaszolók 64 százaléka a biometrikus azonosítást preferálta.

Tovább olvasom »
árak, Bombardier, fapados, kényelem, repülés

A kényelem hozhatja az utasokat

Nagy Mariann

A következő 20 évben kisebb befogadó képességű, de gazdaságosabban működtethető utasszállítók, a regionális, és a városok közötti forgalom igényeit jobban kihasználó járatok jelentik a nyereséges légi közlekedés jövőjét – egyúttal a kellemesebb, nem zsúfolt repülőtereket. A jövőkép a Bombardiertől, a kanadai székhelyű, repülőgépeket, vonatokat és egyéb járműveket gyártó világcégtől származik.

Tovább olvasom »
debrecen, moszkva, repülés, repülőjárat, wizzair

Lesz Debrecen-Moszkva járat is

piacesprofit.hu

A Wizz Air ma bejelentette, hogy új útvonalat indít Debrecenből Moszkvába. A legújabb WIZZ-járat hetente kétszer, hétfőnként és péntekenként repül majd december 18-i kezdettel. Az új járatra a jegyek már foglalhatók a wizzair.com oldalon akár 8 990 forintos induló viteldíjon.

Tovább olvasom »
budapest airport, ferihegy, repülés, repülőgép, repülőtér, utazás

Rekordforgalmat hozott a július a repülőtéren

piacesprofit.hu

Minden korábbi utasforgalmi rekord megdőlt júliusban a Liszt Ferenc Nemzetközi Repülőtéren: még sohasem fordult elő, hogy egyetlen hónapban az induló és az érkező utasok száma meghaladta volna az 1 millió háromszázezret. A rekord forgalomhoz nyilvánvalóan hozzájárultak a sportesemények is, így a Budapesten rendezett FINA 2017 úszó- és vízilabda VB valamint a Forma-1-es Magyar Nagydíj is.

Tovább olvasom »
korfu, málta, nizza, nyaralás, nyaralóhelyek, repülés, utazás

Mindenki a máltai strandokra vágyik

piacesprofit.hu

Az előző évhez képest nem történt változás a legnépszerűbb tengerparti úticélok listájának élén. Idén is Máltára vettek repülőjegyet a legtöbben, míg a tízes lista további helyein jelentős átrendeződés történt – derül ki a repjegy.hu jegyeladásai alapján összeállított listából.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor