tehetségmenedzsment

munkaerő megtartás, munkaerőhiány, tehetséges munkavállaló, tehetséges munkavállalók, tehetséggondozás, tehetségmenedzsment

Így köthetjük magunkhoz a tehetséges dolgozót

odora

Bár sok magyar cégnél már az is gond, hogy elegendő dolgozót találjon, valójában ez még semmi. A valódi sikerhez kiemelkedő tehetségekre van szükségünk, akiket nem elég megszerezni, de meg kis kell tartani. Nem is várnak olyan sokat, mint gondolnánk.

Tovább olvasom »
hr, humánerőforrás, tehetségmenedzsment, utánpótlás, üzleti analitika

Így lehet üzleti siker a HR-ből

piacesprofit.hu

A megfelelő informatikai háttérrel egymásra vetíthetőek az üzleti és a HR eredmények, így kiderül az is, mely munkavállalókat érintő kezdeményezések támogatják legjobban az üzleti célkitűzéseket – derül ki az SAP felméréséből.

Tovább olvasom »
diákmunka, gyakornok, gyakornoki program, költségkímélés, tehetségmenedzsment, toborzás

Nem csak a diáknak jó a gyakornokság

piacesprofit.hu

Sok szó esik arról, hogy milyen hasznos a fiatalok számára, ha munka közben szerezhetnek tapasztalatot. De nem csak a diákok profitálnak ebből. Sok vállalat időszakos jelleggel, rugalmas beosztásra, vagy csak egyes projektekre keres kisegítő munkaerőt, máskor pedig éppen az utánpótlás biztosítását indítják el ilyen módon. A fiatalok friss tudással rendelkeznek és lelkesek, a legtöbb esetben rövid idő alatt betanulnak, így gyakorlatban és költséghatékonyság oldaláról is hatalmas segítséget nyújtanak a vállalatoknak.

Tovább olvasom »
ginop, gyakornok, gyakornoki program, jogi kisokos, munkaerőhiány, tehetségmenedzsment

Gyakornok: ingyenmunkás vagy hosszú távú befektetés?

odora

Sok cég átmeneti, ingyen munkaerőként tekint a gyakornokokra, mások még a gondolattól is irtóznak, hogy pályakezdőkkel dolgozzanak. Mindkét hozzáállás nagy hiba. A gyakornoki program korántsem csak a fiatalok iránti jótékonyság, a cégnek is jó. Most pedig még pénz is lesz rá.

Tovább olvasom »
csapatépítés, emberi erőforrás, hr, szervezetfejlesztés, tehetséggondozás, tehetségmenedzsment

Mire jó a HR-es?

piacesprofit.hu

A kis-és középvállalkozások hozzá vannak szokva ahhoz, hogy bírni kell az állandó változást ahhoz, hogy megőrizzék versenyképességüket. Ez szakértőnk szerint a HR számára a nagy lehetőség. De mit és hogyan is segít?

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor