vendéglátóipar

cégvezető, csr, fair trade, hátrányos helyzetű munkavállalók, társadalmi felelősségvállalás, vendéglátás, vendéglátóipar

Miért olyan bőkezű a Starbuck?

Kriston László

Ismerje meg Howard Schultzot, aki a minap jelentette be, hogy 5-15 %-kal emelte a Starbucks dolgozóinak minimálbérét. Jól járnak ezzel a részvényesek? Áttekintjük a kávéházmogul jellegzetes menedzseri szokásait és élettörténetének furcsaságait, melyek megindokolják e szokásokat.

Tovább olvasom »
gasztronómia, szakemberhiány, vendéglátás, vendéglátóipar

Csak magyarból lehet igazi a magyaros

piacesprofit.hu

A legjobb helyeken sem mindig fizetik meg az alkalmazottakat a vendéglátásban, ezért megy sok szakember külföldre. A magyaros ételekre pedig meglepő módon nem a turisták vágynak, nekik érdemes inkább újragondolt menükkel kísérletezni – véli Rózsahegyi Titusz a Konyhafőnök című műsorból ismert szakács.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor