webkereskedelem

konverzió, online értékesítés, webáruház, webkereskedelem

Senki nem vásárol vakon

piacesprofit.hu

Az online kereskedelemben pillanatnyilag még annál is nagyobb a verseny, mint amivel a hagyományos kiskereskedelem szembenéz. Ebben a harcban viszont nem csak az ár dönt! A vevők az információt igen sokra értékelik, ami a bevételben is meglátszik.

Tovább olvasom »
értékesítési tippek, felhasználói élmény, online értékesítés, webkereskedelem, webshop

5 konverziónövelő tipp webshopoknak

Timár Gigi

Van az úgynevezett három másodperces teszt: képzeljük magunkat a vevő helyébe, és nézzünk rá a webshopunkra. Kiderül három másodperc alatt, hogy mit árulunk? Odaadnánk a saját hitelkártyánkat ismeretlenül az oldal alapján? Ha őszintén bármelyik kérdésre nemmel válaszolunk, van teendőnk.

Tovább olvasom »
online értékesítés, webkereskedelem, webshop

A kényelem még az árnál is fontosabb

piacesprofit.hu

Bár mindeddig sok szó esett arról, hogy elsősorban bizalmat kell építeni a webkereskedőknek a sikeres eladáshoz, mostanra úgy tűnik, megszokták ezt a formát a vásárlók. A kényelem, a gyorsaság, de a kínálat is előbbre került a fontossági sorrendben.

Tovább olvasom »
it a cégben, online kereskedelem, online marketing, PP konferencia, webkereskedelem, webshop

Nagy lehetőség az online piac: Ön ne maradjon le!

piacesprofit.hu

Minél gyorsabb a technikai fejlődés, annál veszélyesebb, ha valaki nem tart lépést azzal. Saját webáruház nélkül például ma már nem lehet versenyben maradni. A Piac & Profit konferenciáján Ön is megismerheti a legfrissebb trendeket, a legfontosabb szabályokat és a legjobb vevőszerző trükköket!

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor