Új főszerkesztő a Piac&Profit magazinnál

2012. szeptember 19. szerda - 20:11 / piacprofit.hu
  •    

Demcsák Mária átadta a Piac&Profit magazin főszerkesztői posztját a lap eddigi főszerkesztő-helyettesének, Sebők Orsolyának. A Piac&Profit szerdán megjelenő szeptemberi száma már az új főszerkesztő irányításával készült. Demcsák Mária a lapot a továbbiakban alapító főszerkesztőként jegyzi, az operatív lapkészítésből kivonult, hogy a Piac&Profit Kiadó eddig is általa irányított más projektjeire koncentrálva folytassa tevékenységét.

Sebők Orsolya

Újságíróként kezdett 2001-ben a Piac&Profit magazinnál – előtte elemző közgazdászként dolgozott –, fő területe az általános és vállalati pénzügyek, valamint az Európai Unió. 2007-től rovatvezető, 2011 szeptembere óta a lap főszerkesztő-helyettese.

A kiadó tulajdonos-vezetői a cégnél már korábban elindult fejlesztési folyamat kiszélesítéséről, felgyorsításáról és a struktúra ennek megfelelő átalakításáról döntöttek. A főszerkesztőváltás újabb állomás ebben a folyamatban, amelynek célja, hogy az offline és online lap, valamint a rendkívüli ütemben fejlődő konferencia-üzletág célközönsége, a kis- és középvállalati kör minél teljesebb körű információt és szolgáltatást kapjon a hatékony és sikeres működéshez. (A szeptemberi Piac&Profit magazin itt érhető el.)

E folyamatba illeszkedik az offline és online lap tartalmának és szerkesztésének újszerű összehangolása, a Piac & Profit-konferenciák tematikájának kiszélesítése, a rendezvények számának gyarapodása.

A kiadó szeptemberben, illetve októberben induló két új projektje, az összefogásra és a kölcsönös előnyökre építő Piac & Profit Klub, valamint a kezdő és haladó vállalkozások számára különböző tematikájú egynapos tréningeken hasznos gyakorlati ismereteket nyújtó Kkv Akadémia is ezt a célt szolgálja.

 

Mindezek mellett a kiadó hamarosan újabb, a kis- és középvállalkozásoknak szóló szolgáltatással jelentkezik.

A Piac&Profit Kiadóról
A Piac&Profit Kiadó 1997 eleje óta van jelen a hazai lappiacon a Piac&Profit című üzleti magazinnal, amely egy éve digitális változatban is kapható. 2002 óta jelenik meg a Konyha & Fürdő című életmódmagazinja, amelynek szintén van digitális változata.
A kiadó Magyarországon az elsők között jelentkezett internetes információszolgáltatással kisvállalkozók számára, majd rövidesen a Piac&Profit Online (www.piacesprofit.hu) gazdasági site-tal, amely aztán kibővült az Autóblog (autoblog.hu) és az Életforma (eletforma.hu) oldalakkal.
A cég tevékenységének fontos része a konferencia-üzletág. A kis- és középvállalati tematika mellett a kiadó egyik legismertebb konferenciasorozata volt 8 éven át az E-magyarország, e-kormányzat. Ugyancsak hosszú évek óta központi témája a fenntartható fejlődés (Cégek a fenntartható fejlődésért, Magyar „Fenntarthatósági Csúcs”).
A Piac&Profit Kiadó szervezi – ez év novemberében immár 13. alkalommal – a László Ervin professzor és Demcsák Mária által alapított Üzleti Etikai Díj gálaestjét is. A cég két új, most induló projektje a Piac&Profit Klub és a Kkv Akadémia. A Piac&Profit Kiadó 2011-ben és 2012-ben is elnyerte a Superbrands címet.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor