Újabb ötlet a foglalkoztatás bővítésére

2011. március 22. kedd - 15:17 / MTI
  •    

A Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesület (FBN-H) az általa kidolgozott munkahelyteremtő programjával a kormányhoz fordul a lehetséges együttműködés szándékával - közölte a szervezet.

Az egyesület álláspontja szerint amennyiben az új munkahelyek teremtését a kormány tb járulék-, és adómentességgel támogatná, a családi cégek átlagosan legalább egy új munkahely létrehozását vállalnák a jövő év végéig.

A bölcsőprogramnak nevezett projekt a kidolgozói szerint összességében több tízezer, akár százezer munkahely megteremtését tenné lehetővé, és több tízezer munkanélkülit, illetve jövedelem nélküli státusban lévő potenciális munkavállalót vonna be a munkaerőpiacra. Egy-egy új munkahely megteremtése pedig akár több millió forintos beruházást is jelenthet, és az egyesület szerint a program hozzájárulhat a fekete és szürke gazdaság kitisztulásához is.

A Felelős Családi Vállalkozásokért Magyarországon Egyesületet kizárólag magyar tulajdonú vállalkozások alapították. Az egyesület integrációs, képzési, kutatási támogatást nyújt, valamint elősegíti a tagok együttműködését, tapasztalatcseréjét, érdekeik érvényesítését. Tagja a legjelentősebb hasonló nemzetközi szervezeteknek.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor