Háromszoros HP siker a red dot díjprogramban

2011. június 14. kedd - 22:32 / Sajtóközlemény
  •    

A HP három formatervezési díjat nyert a red dot programban az ENVY100 e-All-in-One nyomtatóval, a Photosmart eStation rendszerrel és a Deskjet termékcsaláddal.

A világ egyik legrangosabb termékversenyének számító red dot szakértő zsűri értékelése alapján ismeri el a kimagasló formatervezési minőséget.

„Szokásához híven a zsűri most is alaposan megvizsgálta a nevezett termékeket. A formaterv minősége egyértelműen megmutatkozott az értékelési folyamatban, amelynek során az eredeti és kreatív megoldásokat is jutalmaztuk. Ez a két szempont nemcsak a jó formaterv, hanem a piaci siker mércéje is. Rangos formatervezési díjunk célzott alkalmazásával megsokszorozható a termékben rejlő piaci potenciál" – mutatott rá Dr. Peter Zec professzor, a red dot díj alapítója. Az idén 60 ország formatervezői és vállalatai 4433 terméket neveztek a díjprogramba.

„A HP elkötelezetten törekszik a kiváló minőségű, ergonomikus termékek fejlesztésére, amelyeknél a tetszetős megjelenés nem megy a funkcionalitás rovására" – jelentette ki David Ryan, a Nyomtatási és Képalkotási Divízió Európai, Közel-keleti és Afrikai régiója (IPG EMEA) IWS termékkategóriáért felelős alelnöke. „A red dot díjak óriási elismerést jelentenek a HP termékek formatervének, és nagyon büszkék vagyunk rájuk."

A formatervezői szakma, az ipar, a társadalom és a média világából több mint 1000 vendég ünnepli majd a red dot díjazottakat a 2011. július 4-i díjátadón, amelynek hagyományosan az esseni Aalto operaház ad otthont. A díjazott termékeket ezt követően négy hétig kiállítják a red dot formatervezési múzeumában.

A HP ENVY100 e-All-in-One elegáns, karcsú vonalvezetésű multi funkciós nyomtató jól illeszkedik a modern otthoni környezetbe. Csendes rendszer, nagy felbontású érintőképernyővel. A környezet rendezettségéhez hozzájárul, hogy automatikus papírtálcája csak akkor nyílik ki, amikor szükség van rá, és a nyomtatás végezésével azonnal visszahúzódik.

A HP Photosmart eStation a HP eAll-in-One képességeit webböngészéssel ötvözi és hozzáférést kínál a HP nyomtatási alkalmazásaihoz és widgetjeihez. 17,8 cm-es leválasztható érintőképernyője biztosítja az otthoni környezetben a mobil működés szabadságát.

A eStation és azENVY100 is támogatja a HP ePrint technológiát, amellyel a világ bármely pontjáról, bármilyen mobil eszközről közvetlenül a nyomtató egyedi e-mail címére küldhető a nyomtatási feladat[1].

A HP Deskjet termékcsalád megfizethető árú, megbízható és könnyen kezelhető rendszerei minden jellemzőt biztosítanak a kiváló minőségű dokumentumok, projektek és fotók nyomtatásához. Formatervük tetszetős és kompakt; otthon és kisebb irodai környezetben egyaránt praktikusan használhatók.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor