2013-ban is Pénz, de honnan?

Újraindul a Piac&Profit Konferenciaközpont ingyenes konferenciasorozata a mikro- kis- és középvállalkozások számára rendezett Pénz, de honnan? Ahogyan eddig, úgy az idén is elsősorban a fejlesztési és befektetési forrásokat, lehetőségeket, feltételeket térképeztük fel. Ezeket régiókra bontva ismerhetik meg a résztvevők. Az idei év első felében Budapesten és hat vidéki helyszínen (Pécs, Salgótarján, Szeged, Nyíregyháza, Székesfehérvár, Szombathely) várjuk a vállalkozások és az önkormányzatok képviselőit.

„E” mint energia konferencia - fókuszban a megújulóenergia-politika érvényesülése, az energia tárolási lehetőségei, a gáz- és árampiac helyzete, a zöld átmenet finanszírozása, az elektromobilitás jövőképe.

Bankvezérek, neves energiapiaci szakértők, egyetemi tanárok és kutatók a jelen kihívásairól: hallgassa meg Ön is élőben!

2024. május 16. Budapest

Részletek és jelentkezés

Tavaly 14 helyszínen több mint 1100 vállalkozó vett részt a rendezvényen
Kép:PP

A régiók fejlesztésére koncentrál az Európai Unió a következő, 2014-2021-es pénzügyi, támogatási ciklusának fókuszában. A regionális szintű összefogások, társulások, melyben a kkv-knak és az önkormányzatoknak alapvető érdekük és szerepük lehet, a jövőt, a fejlődést jelentik. ehhez igazította a Piac & Profit Konferenciaközpont a 2013-as sorozat tematikáját. A rendelkezésre álló kedvezményes visszatérítendő és vissza nem térítendő források, pályázatok számbavétele idén sem marad el. Emellett vonzó, hatékony üzleti ajánlatokat ismerhetnek meg a költséghatékonyságban érdekelt vállalatok és önkormányzatok.

A konferenciasorozat rendezőpartnere a Regionális Fejlesztési Holding. RFH Zrt. – a hazai fejlesztések komplex szolgáltatást nyújtó partnere, az Új Széchényi Tervről teljes körű információkat szolgáltatnak. A konferencia résztvevői az uniós pénzek lehívása mellett minden más témában is személyre szabott tanácsokat kaphatnak a rendezvényeken, hiszen az előadók a konferencia szüneteiben konzultációs lehetőséget kínálnak. Így a tervek és lehetőségek általános ismertetésén túl arra is mód nyílik, hogy a vállalkozások saját lehetőségeiket is feltérképezzék.

2012-ben a konferenciasorozat 14 helyszínén 1155 fő vett részt. Többségük Kft-k képviseletében. A megjelentek között cégvezetők és tulajdonosok vannak többségben, de egyéb vezető tisztségviselők is megfordultak a konferenciákon. Konferenciáinkat a helyi kereskedelmi és iparkamarák is támogatják, emellett az önkormányzatok többsége is delegált, delegál résztvevőket, ez is jelzi a felmerülő témák fontosságát.

A konferenciák minden esetben ingyenesek, de a részvétel regisztrációhoz kötött.

A részletes tematika és a regisztráció is elérhető a piacesprofit.hu weboldalon.

Legközelebbi rendezvényeink:

Közép-Magyarország Régió, Budapest (BKIK)              február 7. Részletek itt.

Dél-Dunántúl Régió, Pécs                                             február 28. Részletek itt.

Véleményvezér

Magyarországon a legnagyobb az állami beavatkozás mértéke a gazdaságba

Magyarországon a legnagyobb az állami beavatkozás mértéke a gazdaságba 

A nagy újraelosztási ráta ellenére alig jut az egészségügyre.
Argentínában kidobták a korrupt politikai elitet és kilőtt a gazdaság

Argentínában kidobták a korrupt politikai elitet és kilőtt a gazdaság 

Négy hónap alatt tűnt el a költségvetési hiány.
Újra lőnek az ukrán tüzérek

Újra lőnek az ukrán tüzérek 

Nagy hatótávolságú rakétákat is kapnak az ukránok.
Szégyenteljes helyre került Magyarország a jogállamisági index alapján

Szégyenteljes helyre került Magyarország a jogállamisági index alapján 

A magyar jogásztársadalom levizsgázott.
Schmitt Pál szelleme kísért Norvégiában

Schmitt Pál szelleme kísért Norvégiában 

A makulátlanság egy elengedhetetlen szempont Norvégiában.
Lengyelországnak jót tett a kormányváltás

Lengyelországnak jót tett a kormányváltás 

A lengyel gazdasági csoda nem három napig tart.


Magyar Brands, Superbrands, Bisnode, Zero CO2 logo