Azonnali visszajelzés a vevőkiszolgálásról

2010. augusztus 31. kedd - 18:59 / Sajtóközlemény
  •    

Jelenleg Magyarországon a cégek egy része évente százezres nagyságrendben végez próbavásárlást annak érdekében, hogy fejlessze ügyfélkiszolgálását.A mai napon bemutatták a hazánkban egyedülálló online Jelentési és Üzleti Intelligencia Rendszert, melynek segítségével a próbavásárlást szervező cég akár 24-48 órán belül kész teszteredményeket tud bemutatni megrendelőjének. Így a cégek a lehető leggyorsabban be tudnak avatkozni ügyfélkiszolgálási folyamataikba az esetleges hiányosságok kiküszöbölése érdekében.

A ClientFirst Consulting által ajánlott webalapú új jelentési szolgáltatás a korábbi kezdeményezések előnyös tulajdonságait és az egész folyamatot zárt rendszerré integrálja a próbavásárlók kiválasztásától az eredmények többdimenziós bemutatásáig. A rendszer zártsága nullára csökkentheti az eredmények feldolgozásából eredő hiba mértékét.  A cég újításának segítségével az egész folyamat felgyorsul és lehetővé válik az eredmények (a tesztlátogatásokon rögzített értékelések) akár perceken belüli feldolgozása, értékelése többszintű, akár térgrafikai, országokat átívelő megjelenítése. 

„A rendszer további előnye, hogy a vevőkiszolgálással foglalkozó munkatársak is azonnal visszajelzést kapnak, hogy miben jók és mit kell fejleszteniük a vevőkiszolgálás során.  A cégek különböző szintű vezetői pillanatról-pillanatra követhetik az interneten vagy akár térképen is, a térinformatikai megoldás segítségével, hogy milyen színvonalon valósul meg cégük vevő-kiszolgálása az egyes kirendeltségeken." – fűzi hozzá Kricska István, a ClientFirst Consulting ügyvezető partnere. 

A rendszer használatának előnyeit a „Kiválóság az Ügyfélkiszolgálásban Díj 2010" versenyben résztvevő cégek élvezhetik elsőként, de a ClientFirst Consulting arra törekszik, hogy a versenyben résztvevő vállalatok mellett a hazai kis- és középvállalatok is megismerjék és élvezzék ezen új generációs megoldás előnyeit.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor