Családos ember ide jönne dolgozni!

2011. november 25. péntek - 14:22 / piacprofit.hu
  •    

Idén májusban hirdették meg a 2000 óta létező Családbarát Munkahely Pályázatot, amelyre közel 100 pályázó küldte be anyagát, és közülük négy kategóriában (költségvetési szervek, kis-, közép- és nagyvállalatok) tizennyolcan részesültek díjazásban.

A Nemzeti Erőforrás Minisztérium Szociális, Család- és Ifjúságügyért felelős Államtitkársága a cím odaítélésével elismerését fejezi ki azon kis-, közép- és nagyvállalatok, valamint költségvetési szervek tevékenysége iránt, amelyek családbarát módon működnek, törekszenek a munka és a családi élet összehangolását elősegítő intézkedések, gyakorlat és politikák bevezetésére, fenntartására – írja közleményében a szaktárca.

A pályázat nyertesei az erkölcsi elismerés és a támogatási összeg elnyerése mellett jelentős kommunikációs, PR és CSR értéket kapnak, hiszen a cím egy évig tartó használata hozzájárul a nyertes vállalatok és szervezetek pozitív munkáltatói képéhez, a munkáltatói márkaépítéshez, valamint a munkavállalók és a befektetők előtti vonzóvá tételéhez.

A nyertesek:

SHS Könyvelő és Adótanácsadó Kft.
RG Net Kft.
Webstar Csoport Kft.
III.ker. Önkormányzat Óvoda, Általános
Iskola, EGYMI
Quintiles Magyarország Kft.
Dunaújvárosi Főiskola
Észak-dunántúli Vízmű Zrt.
Factory Creative Studio Kft.
Szent Pantaleon Kórház-Rendelőintézet Dunaújváros
Nyírtura Község Önkormányzat
Budapest Főváros
XVI. Kerületi Önkormányzat
Magyar Posta Zrt.
Provice Kft.
Vértes Volán Autóbuszközlekedési Zrt.
GAK Oktató Kutató és Innovációs Nonprofit Közhasznú Kft.
Mars Magyarország Értékesítő Bt.
Debreceni Egyetem

Különdíjat kapott: KÜRT Kft.

A Családbarát Munkahely Díj pályázat díjátadó gáláját követően a Munka Család Audit programját és eredményeit ismertetette Ternovszky Csilla, a Prolabora Kft. ügyvezető igazgatója, majd Komáromi Róbert, a Foglalkoztatási Hivatal főigazgatója átnyújtotta az audit elvégzéséért járó elismerést. A Foglalkoztatási Hivatal Munka és Család Bizottságának Oklevelét, valamint az auditot elvégző ProLabora Kft által kiadott tanúsítványt a következő szervezetek képviselői vehették át: Budapest XVI. kerületi Önkormányzat, Grafton Kft., Magyar Telekom Nyrt., Tensi Idegenforgalmi és Szolgáltató Kft., OTP Bank Nyrt., Market Zrt., Északdunántúli Vízmű Zrt.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor