Promóció

Nem az új a legjobb

2017. szeptember 22. péntek - 09:00 / piacesprofit.hu
  •    

Egy magyar kkv-nak, ha megújítaná IT-rendszerét, nem feltétlenül a legújabb és legolcsóbb informatikai eszközt kellene választania, hiszen ugyanazért az összegért egy felújított prémiumterméket is vásárolhat, amely egy-két év helyett még egy évtized múlva probléma nélkül is használható.

A magyar kis- és középvállalatok informatikai felkészültsége bőven hagy maga után kívánnivalót. Általában öt évnél idősebb számítógépeket használ a cégek harmada. Az asztali számítógépeket, monitorokat, laptopokat csak minden hatodik magyar vállalkozás cseréli rendszeresen, a beszerzési döntéseknél pedig szinte kizárólag csak az árakat nézik és a beszerzéseket azért halasztgatják, mert drágállják az új eszközöket – még akkor is, ha ez jelentősen lassítja a munkafolyamatokat. „Sajnálatos módon a mai magyar kkv szektorban lévő gépek elavultak. Pedig ez már rövidtávon is rengeteg idő- és pénzkieséssel jár – óriási lemaradásban vannak a magyar kkv-k” – mondta Kerekes Noémi, a PC Aréna operatív igazgatója.pp-ujanyag

Az informatikai eszközpark megújulását jelentősen hátráltatja, hogy a legtöbb kkv-vezető egy-egy IT- vásárlásnál szinte automatikusan az új, és a lehető legolcsóbb árucikk mellett dönt. Egy erős, nagyteljesítményű gép helyett, amelyet 8-10 évig használhatnának, inkább alsókategóriás eszközöket vásárolnak, amelyeknél sokszor már néhány hónap, vagy egy-két év után jelentős teljesítményromlás áll be. Pedig, ha egy prémium kategóriás számítógépet vásárolnánk, akkor az az eszköz 8-10 év múlva is kiszolgálja az igényeinket – a felhasználók többsége ugyanis szinte ugyanazokat a szoftvereket, alkalmazásokat használja éveken keresztül.

PC Aréna
Írj nekünk:
Hívj minket:
+36 70 702 73 62
Ismerj meg minket:
Gyere el hozzánk:
2142 Nagytarcsa, Ganz Ábrahám utca 4.

„Részben a tájékozatlanság az oka, hogy a cégvezetők az informatikai beszerzésénél nem gondolkodnak el a felújított prémiumkategóriás eszközök vásárlásán” – hangsúlyozta Kerekes Noémi. Holott, jelentős árelőnnyel, jobb eszközöket is beszerezhetnének. „A hardver esetén bruttó 100-150 ezer forintért kapunk egy alsó-középkategóriás gépeket, ugyanazért a keretösszegért mi egy prémium márka üzleti kategóriás modellt tudunk adni, ami lényegesen megemeli az eszköz amortizációs idejét és megbízhatóságát” – emelte ki a felújított prémium PC-termékek piacán immár 12 éve vezető PC Aréna operatív igazgatója.

pp-notebook

„Több ezer darabos raktárkészletünk van, nagytarcsai, kétezer négyzetméteres, szervízügyintézéssel is rendelkező telephelyünkön, így nincs szükség előrendelésre, nem kell hetekig, hónapokig várakoznia a gépekre az ügyfeleknek. Házhoz szállítási szolgáltatásunkkal az ország bármely pontjára, munkanapokon, 24 órán belül, egyedi csomagolásunkban eljuttatjuk ügyfelünkhöz a weboldalunkon megvásárolt termékünket” – mondta Blatniczky Zsolt, kiskereskedelmi értékesítési vezető. Ráadásul a vásárlók nemcsak az eszközt kapják meg: a felújított számítógépek mellé az országban egyedüliként a PC Aréna a Microsoft Authorized Refurbisher Partner (MAR) gyártói minősítésével rendelkezik, így jogtiszta Windows operációs rendszert és Office csomagot is biztosít – méghozzá a bolti ár töredékéért.

logo_110x110„Nálunk minden felújított számítástechnikai termék prémium márkás alkatrészekből, precízen van összeállítva és szakszerű, több fázisú tesztelésen megy keresztül. Az általunk forgalmazott felújított számítógépek, laptopok, monitorok, nyomtatók és egyéb informatikai alkatrészek, kellékek minden egyes alkatrészét figyelmesen és szakszerűen ellenőrizzük, így csak is prémium minőségű, tökéletesen működő, nagy munkabírású termékek kerülnek kiadásra. Legtöbb termékünkre 1 év jótállást vállalunk, ezzel is biztosítva ügyfeleinket, hogy nem „zsákbamacskát” vásárolnak, hanem megfelelően felkészített, tökéletesen működő, felújított informatikai eszköz kerüljön hozzájuk.”

Cégvezetés & irányítás
Kedves Olvasónk!
Ha érdekli ez a téma, és szeretne heti hírlevelet kapni a témában, vagy értesítést a megjelent új cikkekről, kérjük, adja meg nevét és e-mail címét!

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor