Piac & Profit konferenciák

Generációváltás a cégben
Családban marad vagy idegené lesz?

Figyelem! A nagy érdeklődés miatt a konferencia helyszíne megváltozott!!!
Új helyszín: Lurdy Konferencia- és Rendezvényközpont (1097 Budapest, Könyves  krt. 12-14.)
Háromból egy cég éli túl a generációváltást.  Egy élet munkája lesz semmivé, ha nem jól és nem időben készítjük elő a váltást. Ragaszkodás a saját stílusunkhoz, embereinkhez, vezetői szokásainkhoz legalább olyan hiba, mint felkészületlen családtagra hagyni az értékeinket. Idegennek eladni életünk legfőbb teremtményét, cégünket? Átalakítani a céget, ami saját képünkre, hitvallásunkra, stílusunkra volt megépítve? Vagy nézni, hogyan megy tönkre minden, mert már nem bírjuk életben tartani?  Nehéz döntések.

Legyen az ön cége is a túlélők között! Vegye a generációváltás, cégutódlás akadályát is olyan könnyedén is sikeresen, ahogyan megteremtette!

Konferenciánk megoldást, receptet, választ ad a generációváltással szembenéző vállalatvezetőknek, akár családon belül, akár külső megoldásban gondolkodóknak. 
Egy élet munkájáról van szó? Segítünk, hogy sikerüljön az értéket megtartani!
Várjuk a kis- közepes és naggyá nőtt vállalatokat, ahol már felmerült az utódlás kérdése!

Tovább olvasom »

A nyerő csapat
Csapatépítési trendek 2018 – Kkv-knak

A jó csapat megteremti, a rossz csapat megakadályozza a sikert! Gyorsan cserélődnek a munkatársak? Nem elég a kreativitás a holnaphoz? Eltűnt az összetartás? Konfliktusok rontják az eredményességet? Kiégett, üres, unott szemek fogadják az értekezleteken? Problémamegoldás helyett motiválatlanság uralkodik? Hogyan fordítható meg?

A kkv-k is sokat hajlandók költeni a jó csapatra, de a gyors, hatékony, az eredményességre azonnal ható megoldásokat keresik. Az innovativitást, rugalmasságot igénylő, gyorsan változó világunkban, az attitűdökre, kommunikációs készségekre, az érzelmi intelligenciára, az együttműködési készségekre építés a nyerő. Az új generációk (Y és Z) kezelése, motiválása is teljesen új csapatvezetési, működési megoldásokat kíván. A kis- és közepes méretű vállalatoknál jellemző csapat baráti, családi közössége is folyamatos megerősítésre, tanácsra szorul.

Ismerje meg a kkv-kra szabott, mai csapatépítési, hatékonyságnövelési megoldásokat! Építsen és vezessen nyerő csapatot!

 

Tovább olvasom »

Pénz, de honnan?
A pénzdömping utolsó, nagy rohama

A Széchenyi 2020  maradék, de még igen bőséges  pénzforrásai az év első felében még a kkv-kra várnak. Eszközbeszerzésre, innovációra, turizmusra, informatikai fejlesztésre, munkahely-támogatásra, de még a tőzsdére kerülésre is kaphatóak vissza nem térítendő, illetve rendkívül kedvező konstrukciójú pénzek, tőketámogatások.  A Piac & Profit üzleti magazin Pénz, de honnan? roadshow-ján  a 15. évben is teljes körű áttekintést adunk a kis- és középvállalatok rendelkezésére álló forrásokról, kormányzati támogatásokról és más pénzügyi lehetőségekről.

Exkluzív információkat osztanak meg előadóink a térség kkv-döntéshozóival, melyekkel versenyelőnyre tehetnek szert. Ha időben lépnek!

Emellett szólunk a munkaerő-problémákra adott, gyakorlat kialakította új  válaszokról, a szabályozásban fellelhető előnyök kiaknázásáról, az EU-adatvédelmi rendelet mindenkire érvényes szigorításáról.

S házhoz hozzuk a kínai befektetőket is.

Tovább olvasom »

Social Media – Változás!!!
Gyökeres változások a legjobb értékesítési felületeken

Változás. Változás. Változás. Egy pillanat alatt új fogyasztói szokások, új kommunikációs divat, új árak, új piaci előnyök, új közösségi oldalak keletkeztek.

Ha nem napról napra követjük a változásokat, könnyen meglepődhetünk, hogy a tegnapi jól bevált marketinggyakorlatunk már nem működik. Miért? Mit kell azonnal másképp csinálnunk, hogy ne maradjunk le a közösségi oldalak adta üzleti és marketing előnyökről.

A rohamosan keletkező újdonságokat, új social média használati módszereket a legjobb szakértők segítségével ismét, összefoglaljuk. Azonnal hasznosítható új információkat, módszereket adunk át!

Mert a  közösségi média még mindig tartja a legjobb értékesítési felület pozícióját!

Tovább olvasom »

Román-Magyar Üzleti Fórum
Mi a román piac vonzerejének titka?

Miért veszik az irányt Románia felé egyre többen a kkv-szektorból? Miért jó Romániában céget létrehozni, oda exportálni, ott képviselettel, partnerekkel jelen lenni? Mi a román piac vonzereje?

Sok kérdésre sok válaszunk lesz a konferencián a külpiacban gondolkodó cégvezetők számára.  Hasznos mondanivalónk van azoknak is, akik már ott vannak a román piacon, és azoknak is, akik  a jó hírét már hallották, s szívesen bővítenének az EU leggyorsabb növekedését produkáló, szomszédos ország felé.

A kinti piacot jól ismerő előadóink rengeteg, azonnal jó üzletre váltható, hasznos információt, tanácsot, tippet osztanak meg velünk. Ők már tudják a titkot.

Tovább olvasom »

További konferenciák

A nyerő csapat

feb
01

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont (1152 Budapest, Szentmihályi út 171. 3. emelet)

Pénz, de honnan?

feb
08

Miskolc, Hotel Pannonia Konferenciaterme (3525 Miskolc, Kossuth utca 2.)

Lezajlott konferenciák

Értékesítési trendek – 2018

jan
18

Budapest, Experience Center és Konferenciaközpont (1152 Budapest, Szentmihályi út 171. 3. emelet)

Kezelési útmutató a tudatos vásárlóhoz

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor