Promóció

Hévíz új arca

2017. november 23. csütörtök - 13:15 / Promóció
  •    

Hévíz legújabb szállodája, a négycsillagos Bonvital Wellness & Gastro Hotel a Tófürdő közvetlen közelében várja a vendégeket. Az idén tízéves Accent Hotels lánc 17. hazai szállodája nem adja alább a prémium kategóriánál, a gasztronómia, a wellness és a gyógyászat területére fókuszáló szolgáltatásaival pedig ideális választás a kikapcsolódni vágyó pároknak, de még a négylábúaknak is.

Exkluzív spa részleg, a modern gasztronómiát képviselő bisztró és a világ legnagyobb természetes termáltavának közelsége – többek között ezzel is büszkélkedhet a hévízi Bonvital Wellness & Gastro Hotel.

Különterem rendezvényekhez

 A tizedik születésnapját ünneplő Accent Hotels lánc 17. szállodája összesen kilencven szobával várja a vendégeket, vagyis inkább a kisebb méretű, intim hangulatú hévízi hotelek közé tartozik. Jól felszerelt különtermével tökéletes helyszín kisebb rendezvények és meetingek lebonyolítására, de ideális választás párok számára is.

„Adott a tulajdonosi kör, az üzemeltetés szakértelme, mindehhez pedig egy kiválóan felkészült személyzetet is sikerült összeválogatnunk. Jó csillagzat alatt születtünk” – mutatott rá Kovács Nikoletta hoteligazgató, aki szerint mindez garancia lehet arra, hogy Hévíz vezető szállodája legyen a Bonvital.

Wellness az egész családnak

A négycsillagos, prémium kategóriás Bonvital főleg a wellness-szolgáltatások terén nyújt kiemelkedőt, de ezek mellett prevenciós és rekreációs funkciókkal is bír. Rendelkezik például saját sóbarlanggal, amely kiváló megelőző kezelést jelent a légzőszervi panaszokkal küzdőknek. A hotel szolgáltatásai között a beauty- és fitness-lehetőségek is megtalálhatók, a kínálat egyik különlegessége a víz alatti futópad, amely fizikoterápiás célokra, de személyi edzésekre is használható. A Bonvital menedzsmentje arról is gondoskodott, hogy a mozgásra vágyók impozáns környezetben tudjanak felfrissülni: a modern design szerint épített medencetérből és a jakuzziból rálátás nyílik a hévízi sétálóutcára. A testmozgás fáradalmain végül a pihenőtérben lehet átlendülni, akár egy 30 és 40 Celsius-fok közötti hőmérsékletre felmelegített szobában.

Bonvital Galeria Wellness

Bonvital Galeria Wellness

Különleges gasztronómia

A szálloda „Brix Bistro” névre keresztelt à la carte éttermét is megéri kipróbálni, már csak azért is, mert a fő specialitása, hogy helyi termelőktől származó élelmiszerekből dolgozik, amit kávé- és koktélkülönlegességek széles kínálatával koronáz meg. A gazdag gasztronómiai választékhoz természetesen széles borlap is dukál, azt pedig, hogy mit is tud a Brix, a szálloda vendégein túl bárki próbára teheti.

Kutyabarát vendéglátás

Apropó, vendégek: a Bonvitalban nemcsak mi érezhetjük remekül magukat, hanem a négylábú családtagjaink is, hiszen a hotel nyolcvan jól felszerelt szobája és további tíz exkluzív lakosztálya erre az igényre is maximálisan felkészült.

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor