Társadalom

árak, kereslet, kínálat, lakás, loft, piac

Vagány lakások horror áron

piacesprofit.hu

Lakberendezési magazinok kedvence a loft-lakás – a hatalmas terekben szabadon szárnyalhat a belsőépítészek fantáziája. Ugyanakkor az ilyen lakásokból szűk a kínálat a fővárosi ingatlanpiacon – igaz, ezeket jellemzően csak tehetős ínyencek engedhetik meg maguknak.

Tovább olvasom »
adalékanyag, csomagolás, ízfokozó, mesterséges ízesítő, pasztőrözés

A húspác és a leveskocka jöhet minden mennyiségben

piacesprofit.hu

Ha azt olvassuk a címkén, hogy E-500 nátrium-hidrogén-karbonát, vagy E-300, a legtöbben laborban előállított veszélyes kemikáliára gondolunk, pedig utóbbi maga a C-vitamin, az előbbi pedig a sütőpor. Számtalan tévhit és mítosz övezi az élelmiszerekben fellelhető adalékanyagokat, dacára annak, hogy sütés-főzés közben magunk is napi szinten használjuk őket.

Tovább olvasom »
allergia, parlagfű

Kertes házban él? Akár 15 milliós büntetésre is számíthat, ha ezt elmulasztja

piacesprofit.hu

Magyarországon minden ötödik ember érintett a pollenallergiában, amelynek leggyakoribb okozója a levegőbe kerülő nagyfokú parlagfű-koncentrátum. Ráadásul az elmúlt napok változóan napos-esős időjárása csak kedvezett a növény szaporodásának, így aztán mára teljesen megteltek a parlagfű mezők. Annak ellenére, hogy a hivatalos parlagfű-szezon csupán augusztusban kezdődik, már most meg kell tennie mindenkinek a megelőző lépéseket.

Tovább olvasom »
fesztivál, fiatalok, kütyü, pénzügyek, sorozatok, szokások

A fesztiválok lenyomják a sorozatokat

piacesprofit.hu

A fiatalok körében a legnépszerűbb téma a divat. A különböző elektronikai készülékek, „kütyük” a férfiak 80 százalékát hozzát lázba, de a nők 63 százaléka számára is érdekes – hívja fel a figyelmet 19–29 közötti korosztály szokásaira a K&H kutatása.

Tovább olvasom »
díjak, halételek, magyarok, szakácsverseny

Ezt jól kifőzték…

piacesprofit.hu

Dobogóra került két magyar hallgató az Olivier Roellinger nemzetközi szakácsverseny észak- és kelet-európai döntőjében a 25 év alattiak kategóriájában. A Budapesti Gazdasági Egyetem (BGE) két diákjának fenntartható termelésből származó hal és más tengeri élőlény felhasználásával kétféle ételt kellett elkészítenie előre meghatározott idő alatt.

Tovább olvasom »

Segítünk kiszámolni

EKÁER kalkulátor

kalkulátor

Céges bankszámla

kalkulátor

Pályázatkereső

kalkulátor